Σκοπός

Το "ΜΕΤΩΠΟ ΣΩΤΗΡΙΑΣ" δημιουργήθηκε ως ομάδα πολιτικής σκέψης (think tank) για να αναβαθμίσει το επίπεδο του πατριωτικού λόγου, να συμβάλει στην πνευματική αναγέννηση του λαού μας, να διαμορφώσει τις συνθήκες για τον εναλλακτικό δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει η χώρα μας και να συσπειρώσει τις αγνές δημοκρατικές πατριωτικές δυνάμεις στον κοινό αγώνα για την επιβίωση του ελληνικού έθνους και τη σωτηρία της πατρίδας μας.

Επειδή το παγκόσμιο σύστημα εξουσίας και τα εγχώρια πολιτικά όργανά του γνωρίζουν ότι μόνο μέσα από τον αγνό πατριωτικό χώρο μπορεί να υπάρξει αντίσταση και ανατροπή στα σχέδιά τους για την διάλυση του ελληνικού κράτους, την εξαφάνιση του ελληνικού έθνους και την εξάλειψη της ορθοδοξίας προς εξυπηρέτηση των ιδίων συμφερόντων τους, έχουν "ρίξει" πλήθος πρακτόρων στο χώρο αυτό για να αποτρέψουν την δημιουργία αληθινού πατριωτικού μετώπου.

Το εύκολο χρήμα, οι καλές επαγγελματικές θέσεις, η άνετη ζωή και τα οφέλη της εξουσίας που συνδέονται και παρέχονται από το πολιτικοοικονομικό σύστημα, ελκύουν πολλούς που είναι πρόθυμοι να "πουλήσουν" όχι μόνο τον εαυτό τους αλλά και την ίδια τους την χώρα για να τα αποκτήσουν. Ένα μέρος αυτών των ανθρώπων δραστηριοποιείται στον λεγόμενο πατριωτικό χώρο, αποκρυπτόμενο πίσω από τις λέξεις πατρίδα, θρησκεία και οικογένεια. Επειδή οι άνθρωποι που αποτελούν το "προζύμι" του "ΜΕΤΩΠΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑΣ" γνωρίζουν όλους αυτούς τους καμουφλαρισμένους πατριώτες που κινούνται στον χώρο σε ρόλο πρακτόρων και σαμποτέρ καλούν τον αγνό ελληνικό λαό να αποφύγει τις κακοτοπιές, να έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο "ΜΕΤΩΠΟ ΣΩΤΗΡΙΑΣ" και να το στηρίξει με όλες τις δυνάμεις του.

Όσοι Έλληνες αντιλαμβάνονται τα παραπάνω πρέπει να αφήσουν το σύνδρομο του "λαθρεπιβάτη" και να μπούνε ενεργά στον αγώνα. Το "αντιλαμβάνομαι την κατάσταση αλλά περιμένω από άλλους να με σώσουν", ή "ας θυσιαστούν οι άλλοι για να σώσουν και μένα" δεν ισχύει πια γιατί πλέον δεν υπάρχουν "οι άλλοι" να μας σώσουν.

 

Πολιτικός χώρος

Την πρώτη και μεγαλύτερη νίκη που κερδίζουν όσοι κυβερνούν και εξουσιάζουν τον κόσμο είναι ο διαχωρισμός του λαού σε μικρότερα κομμάτια για να μειώσουν τη δύναμή του και να τον ελέγχουν πιο εύκολα. Έτσι έχουμε τη δεξιά, το κέντρο, την αριστερά κ.λπ. Ισχύει πάντα το "διαίρει και βασίλευε". Το να πιστεύουμε ότι όλοι θα γίνουν δεξιοί ή αριστεροί είναι μια ουτοπία. Εδώ είναι που ο ελληνικός λαός θα πρέπει να κάνει την υπέρβασή του και να ξεφύγει από το ιδεολογικό εγώ του και ενωμένος να παλέψει για την σωτηρία της πατρίδας του. 
Το "ΜΕΤΩΠΟ ΣΩΤΗΡΙΑΣ" δεν αποδέχεται τον ανωτέρω τεχνητό πολιτικό διαχωρισμό γι' αυτό και δηλώνει "δεν υπάρχει αριστερά, δεν υπάρχει δεξιά, μόνο η πατρίδα και ο ελληνικός λαός".  
Επειδή όμως πολλοί κακοθελητές θα προσπαθήσουν να περάσουν λάθος μηνύματα στον ελληνικό λαό θα τονίσουμε ότι ως πολιτική πρακτική εφαρμόζουμε την μέση οδό. Από το κέντρο του πολιτικού μετώπου απλώνουμε τα δυο μας χέρια προς τα αριστερά και τα δεξιά και καλούμε τον ελληνικό λαό να ενωθεί μαζί μας σε ένα κοινό μέτωπο για την ανατροπή του εγχώριου πολιτικού συστήματος και την ανάκτηση της δημοκρατίας, της ελευθερίας και της οικονομικής ευημερίας στην πατρίδας μας.     
Δημοκρατία εναντίον νεοφασισμού

Η Ελλάδα δεν χρειάζεται μια πολιτική επανάσταση, χρειάζεται μια πνευματική επανάσταση που θα φέρει νέα πολιτικά ήθη και θα μας απαλλάξει από τον νεοφασισμό. Οι πολιτικές επαναστάσεις και υποκινούμενες είναι, αλλά και η ιστορία έδειξε ότι οδηγούν σε χειρότερες καταστάσεις.

Δεν απέτυχε η δημοκρατία, ούτε πήραμε την κάτω βόλτα επειδή δεν ήταν καλό το σύνταγμα της χώρας, με τις όποιες αδυναμίες του. Σήμερα, έχουμε μια μετάλλαξη του ναζισμού και του φασισμού με τη μορφή του νεοναζισμού και του νεοφασισμού. Και όπως ο μεταλλαγμένος ιός είναι πολύ πιο επικίνδυνος από τον αρχικό έτσι και ο νεοναζισμός και ο νεοφασισμός, ως μετάλλαξη του παλαιοναζισμού και του παλαιοφασισμού, είναι ασυγκρίτως πιο επικίνδυνοι διότι φοράνε το ένδυμα της δημοκρατίας και με τον τρόπο αυτό παραπλανούν τα "δημοκρατικά αντισώματα". Ο παλαιοφασισμός με τη μορφή του εθνικοσοσιαλισμού, του επιτρέπεται να υπάρχει μόνο και μόνο για να αποπροσανατολίζεται ο λαός από τον πραγματικό κίνδυνο που είναι ο νεοφασισμός. Όπως είπε και ο Τσώρτσιλ: «Οι φασίστες του μέλλοντος θα λέγονται αντιφασίστες»!

Σε κάποιες ταινίες επιστημονικής φαντασίας έχουμε δει τους εξωγήινους να μπαίνουν μέσα στο ανθρώπινο σώμα και να το καταλαμβάνουν με αποτέλεσμα να μην ξεχωρίζεις εάν πρόκειται για άνθρωπο ή για εξωγήινο. Ακριβώς αυτό έχει πάθει σήμερα και η δημοκρατία μας, έχει καταληφθεί από νεοφασίστες που δηλώνουν δημοκράτες. Και εφόσον αυτοί δηλώνουν ότι είναι δημοκράτες, οι πραγματικοί δημοκράτες πρέπει να είναι υποταγμένοι, βουβοί και άβουλοι αλλιώς χαρακτηρίζονται από αυτούς φασίστες. Και όχι μόνο. Λοιδορούνται, συκοφαντούνται, διώκονται, εξοντώνονται.

Ο ναζισμός χρησιμοποίησε την προπαγάνδα και την στρατιωτική ισχύ. Σήμερα ο νεοναζισμός χρησιμοποιεί πάλι την προπαγάνδα αλλά σε μια ολοκληρωτική μορφή γιατί χρησιμοποιεί κάθε μέσο και μέθοδο για να ελέγξει και να καθοδηγήσει απόλυτα τον άνθρωπο αλλά αντικατέστησε και την στρατιωτική ισχύ με την οικονομική. Η στρατιωτική δύναμη χρησιμοποιείται όπου χρειαστεί ως το τελευταίο μέσο επιβολής του ισχυρού προς τον αδύναμο αντίπαλο.

Η Ελλάδα ως η χώρα που γέννησε την δημοκρατία και νίκησε τον παλαιοφασισμό έχει χρέος να νικήσει και τον νεοφασισμό και θα το κάνει επαναφέροντας τις αξίες της δημοκρατίας στην πατρίδα μας αλλά και σ' όλο τον κόσμο. 

© 2018 ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ (ΤΗΙΝΚ ΤΑΝΚ) | Διατηρούνται όλα τα δικαιώματα.
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε