Το "ΜΕΤΩΠΟ ΣΩΤΗΡΙΑΣ" στηρίζει στις επερχόμενες ευρωεκλογές την “ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ”

2019-04-11

Το "ΜΕΤΩΠΟ ΣΩΤΗΡΙΑΣ" δημιουργήθηκε ως ομάδα πολιτικής σκέψης (think tank) για να αναβαθμίσει το επίπεδο του πατριωτικού λόγου, να συμβάλει στην πνευματική αναγέννηση του λαού μας, να διαμορφώσει τις συνθήκες για τον εναλλακτικό δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει η χώρα μας και να συσπειρώσει τις αγνές δημοκρατικές πατριωτικές δυνάμεις στον κοινό αγώνα για την επιβίωση του ελληνικού έθνους και τη σωτηρία της πατρίδας μας.

Όσον αφορά την προσπάθεια συσπείρωσης των αγνών πατριωτικών πολιτικών δυνάμεων της χώρας μας, παρόλο που στον ένα χρόνο δημιουργίας μας, πραγματοποιήσαμε δεκάδες συναντήσεις με πολιτικά κόμματα, κινήματα και ανεξάρτητους ενεργούς πολίτες προς την υλοποίηση αυτού του σκοπού, η ένωση αυτή δεν κατέστη για διάφορους λόγους δυνατή.

Στην προσπάθεια αυτή ξεχωρίσαμε ως σημαντική δημοκρατική πολιτική κίνηση τον πολιτικό φορέα "ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ" με τον οποίο από την πρώτη στιγμή υπήρχε αγαστή συνεργασία και σύμπλευση απόψεων.

Επειδή ως άνθρωποι που αγωνιούμε για τη σωτηρία της πατρίδας μας είμαστε παρόντες σε κάθε μάχη που δίνει ο ελληνικός λαός και μια τέτοια μάχη είναι και οι επερχόμενες ευρωεκλογές, στηρίζουμε την "ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ" στην προσπάθεια της να στείλει στην ευρωβουλή Έλληνες πολίτες με ήθος, ικανότητες και γνώσεις που θα υπερασπίσουν και θα απαιτήσουν τα δικαιώματα του ελληνικού κράτους ως ισότιμου μέλους μέσα στους κόλπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε αντίθεση με την πρακτική άλλων κομμάτων που προσπαθούν απλώς να βολέψουν τα αγαπημένα παιδιά του διεθνούς συστήματος εξουσίας.

Θέλουμε με την πράξη μας αυτή να δώσουμε στον ελληνικό λαό την ευκαιρία και την δυνατότητα να έχει μια διαφορετική από το σύστημα επιλογή. Να μην υπάρχει Ελληνίδα ή Έλληνας που να πει δεν γνωρίζω τι να ψηφίσω και καλούμε τον ελληνικό λαό να συστρατευτεί με την "ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ" στον κοινό αγώνα για τη σωτηρία της πατρίδας μας.

Εκ μέρους του "ΜΕΤΩΠΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑΣ"                                                                            Ηλίας Ευαγγελόπουλος                                                                                    Οικονομολόγος

© 2018 ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ (ΤΗΙΝΚ ΤΑΝΚ) | Διατηρούνται όλα τα δικαιώματα.
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε