Πολιτική ενημέρωση

2019-09-21

Μεγάλη είναι η ανησυχία των αγνών πατριωτών και ορθόδοξων Ελλήνων για το μέλλον της πατρίδας μας και του λαού μας ειδικά μετά το αποτέλεσμα των εκλογών του Ιουνίου 2019 οι οποίες ανέδειξαν το υποταγμένο εγχώριο πολιτικό σύστημα, κυρίαρχο των εξελίξεων. Όμως τίποτα ακόμα δεν έχει χαθεί. Ούτως ή άλλως όπως είχε διαβεβαιώσει ο αρχάγγελος Γαβριήλ την Υπεραγία μας Θεοτόκο "για τον Θεό δεν υπάρχει τίποτα το αδύνατο".

Το "ΜΕΤΩΠΟ ΣΩΤΗΡΙΑΣ" ως μια ελληνική ομάδα πολιτικής σκέψης, αγωνίζεται για τη σωτηρία, την ανεξαρτησία και την ανάπτυξη της πατρίδας μας με ότι μέσα διαθέτει. Δυστυχώς λόγω έλλειψης χρημάτων δεν μπορούμε να προχωρήσουμε σε ενημερωτικές εκδηλώσεις αλλά και άλλες δράσεις που είχαμε προγραμματίσει μια και υπάρχουν οι κατάλληλοι άνθρωποι για να τις υλοποιήσουν. Ευελπιστούμε ότι στο άμεσο μέλλον θα τα καταφέρουμε.

Είναι γνωστό ότι το "ΜΕΤΩΠΟ ΣΩΤΗΡΙΑΣ" στηρίζει κάθε αξιόλογη πολιτική προσπάθεια που είναι ανυπότακτη, αγνή, πατριωτική και ελληνορθόδοξη. Μια τέτοια προσπάθεια είχε ξεκινήσει πριν 3 - 4 χρόνια περίπου ως μια νέα φιλική εταιρία αλλά στο δρόμο στράβωσε στις αδυναμίες των ανθρώπων με αποτέλεσμα το κομμάτι που συνέχισε, να μην είναι κάτι το αξιόλογο και αξιόπιστο. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε λειτούργησε ως μηχανισμός που καθάρισε την ήρα από το σιτάρι, αφού μας βοήθησε να μάθουμε ποιος είναι και τι ρόλο παίζει ο καθένας αλλά και το κάθε κόμμα.

Εδώ και λίγους μήνες αρκετοί αγνοί πατριώτες και πραγματικοί ορθόδοξοι χριστιανοί ξεκίνησαν πάλι την προσπάθεια από εκεί που είχε μείνει αποφεύγοντας τα λάθη του παρελθόντος και ιδίως προσέχοντας στις επιλογές των ανθρώπων που στελεχώνουν την προσπάθεια.

Εμείς από τη πλευρά μας ως "ΜΕΤΩΠΟ ΣΩΤΗΡΙΑΣ" χαιρετίζουμε και στηρίζουμε αυτήν την πολιτική κίνηση και σε λίγες μέρες θα ενημερώσουμε και τους αγαπητούς μας φίλους για όλες τις πρόσφατες εξελίξεις. 

Ο Θεός και η Παναγία να βοηθήσουν να πάνε όλα καλά για την πίστη μας, την πατρίδα και το έθνος μας.

"ΜΕΤΩΠΟ ΣΩΤΗΡΙΑΣ"   

© 2018 ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ (ΤΗΙΝΚ ΤΑΝΚ) | Διατηρούνται όλα τα δικαιώματα.
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε