Κύριε Μητσοτάκη κάτω τα χέρια από τους Έλληνες εργαζόμενους (υγειονομικούς)!

2021-08-18

Η ανάλγητη και απάνθρωπη κυβέρνηση Μητσοτάκη εμμένει στην παράλογη απόφασή της να τεθούν σε αναστολή εργασίας από 1 Σεπτεμβρίου οι εργαζόμενοι στα νοσοκομειακά ιδρύματα της χώρας που δεν θα εμβολιαστούν, ενώ ήδη έχουν τεθεί με το ν. 4820/2021 σε αναστολή εργασίας (από 16 Αυγούστου) οι εργαζόμενοι σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων και ΑμεΑ!!

Ο Μητσοτάκης για άλλη μια φορά κάνει μόνο αυτό που ξέρει να κάνει καλά και ευφραίνει την ψυχή του, δηλαδή να απολύει εργαζόμενους. Αν και η οικογένειά του γενιές τώρα τρέφεται από το ελληνικό δημόσιο, εντούτοις φροντίζει την εργατιά να την ρίχνει στην ανεργία και την ελληνική οικογένεια στην φτώχεια και την πείνα. Και δυστυχώς με την ανοχή των συναδέλφων τους αφού για άλλη μια φορά το εγχώριο πολιτικό σύστημα κατάφερε για να επιβιώσει το ίδιο, να διχάσει τους Έλληνες. Αν και έπρεπε να παραιτηθεί ο ίδιος ο πρωθυπουργός, δεν έχει το ηθικό ανάστημα να το πράξει. Προτιμά την καρέκλα του και ας στερήσει από τον λαό την εργασία και το ψωμί του.

Δίχως να λάβει υπόψη τις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις των Ελλήνων πολιτών κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών και λειτουργώντας δικτατορικά αδιαφορεί ότι χιλιάδες πολίτες θα δυστυχήσουν καθότι δεν θα μπορούν να βιοποριστούν! Υποστηρίζει με έωλο επιχείρημα, ότι είναι αναγκαίος ο εμβολιασμός των ατόμων που εργάζονται στα νοσοκομεία και σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων και ΑμεΑ για να προστατεύσουν αυτούς που προσέρχονται σε αυτά!

Κύριε Μητσοτάκη αγνοείται ότι άρχισε να καταρρέει το αφήγημα σας περί αποτελεσματικότητας και ασφάλειας των εμβολίων με τα τελευταία δεδομένα που έρχονται στο φως της δημοσιότητας; Καταρχήν, κάποιοι επιστήμονες ισχυρίζονται ότι η μετάλλαξη Δέλτα μπορεί να μεταδοθεί εξίσου εύκολα, τόσο στους εμβολιασθέντες, όσο και στους μη εμβολιαζόμενους!! Ακόμη, τα τελευταία στοιχεία από το Ισραήλ, μια από τις καλύτερες σε εμβολιασμούς χώρες του κόσμου, δεικνύουν ότι από τα 400 άτομα που νοσηλεύονται σοβαρά στα νοσοκομεία της χώρας λόγω covid-19 το 66% είναι πλήρως εμβολιασμένοι! Ενώ σύμφωνα με έναν από τους κυριότερους ερευνητές στη δημιουργία του εμβολίου της Astrazeneca τον Sir Andrew Pollard η επίτευξη της ανοσίας της αγέλης, που επικαλείστε ότι πρέπει να επιτευχθεί για να σωθούμε και αυτό προϋποθέτει να εμβολιαστεί το 85% και άνω του ελληνικού λαού για να επιτευχθεί το περιβόητο τείχος προστασίας όπως λέτε, είναι παραμύθι!

Κύριε Μητσοτάκη και κύριοι στελέχη της ΝΔ (Υπουργοί, Υφυπουργοί, Γενικοί Γραμματείς, Πρόεδροι οργανισμών, σύμβουλοι σε Υπουργεία, αιρετοί της τοπικής αυτοδιοίκησης και Περιφερειών που πρόσκεινται στη ΝΔ, Πρόεδροι και τοπικά στελέχη περιφερειακών ενοτήτων της ΝΔ) αδιαφορείτε για τη δυστυχία που θα προκαλέσετε στον ελληνικό λαό με κίνδυνο να οδηγηθούμε σε κοινωνική ανάφλεξη!

Ως "Εθνεγερσία" στηρίζουμε τα παιδιά του ελληνικού λαού που εργάζονται στις μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων και ατόμων με αναπηρία καθώς και στις ιδιωτικές και δημόσιες μονάδες υγείας. Όσοι διωχθούν θα επανέλθουν και θα αποζημιωθούν.

Στις εκλογές που σύντομα έρχονται ο ελληνικός λαός θα πρέπει να κατέβει με μια παλλαϊκή απαίτηση. Οι υπεύθυνοι των μνημονίων, των lock down και του υποχρεωτικού εμβολιασμού να οδηγηθούν σε λαϊκό δικαστήριο για να αποδοθεί πλήρης δικαιοσύνη.

Γραφείο Τύπου της "Εθνεγερσίας"


© 2018 ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ (ΤΗΙΝΚ ΤΑΝΚ) | Διατηρούνται όλα τα δικαιώματα.
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα!