ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της 12ης Ιουνίου 2018 Για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

2018-06-12

Ελληνίδες, Έλληνες,

Ο πρωθυπουργός της χώρας σε ρόλο "εκτελεστή", αποφάσισε να πατήσει την σκανδάλη "εκτελώντας" την Μακεδονία μας. Ματαιοπονεί. Είναι πολύ μικροί, αυτός και το "σινάφι" του για να "σκοτώσουν" την Ελλάδα. Την πατρίδα μας την προστατεύει ο Θεός και ουδείς δύναται να την βλάψει.

Έχετε υπ' όψιν σας κ. πρωθυπουργέ, ότι η "σφαίρα" που ρίξατε για να "σκοτώσετε" την Μακεδονία και κατ' επέκταση την Ελλάδα μας, δεν θα βρει τον στόχο της αλλά θα επιστρέψει σ' εσάς. Το ότι δεν "ρίξατε" την πρώτη "σφαίρα" δεν μειώνει τις ευθύνες σας, αφού ρίξατε την τελειωτική.

Η ενδοτική παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας δεν κλείνει το θέμα όπως διατείνεται η κυβέρνηση αλλά ουσιαστικά αρχίζει το ξήλωμα της πατρίδας αφού ανοίγει την "όρεξη" όχι μόνο στους Σκοπιανούς αλλά και στα άλλα γειτονικά κράτη να αποκομίσουν εδαφικά και άλλα οφέλη από μια "χαλαρή" κυβέρνηση αποσταθεροποιώντας την χώρα αλλά και όλοι την νότια βαλκανική.

Το "ΜΕΤΩΠΟ ΣΩΤΗΡΙΑΣ" βεβαιώνει τον Ελληνικό λαό ότι μόλις αποκατασταθεί η λαϊκή κυριαρχία στην πατρίδα μας, τα μέλη της κυβέρνησης που θα υπογράψουν την επαίσχυντη συμφωνία για την παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας, στους Σλαβοσκοπιανούς, αλλά και όσοι βουλευτές ψηφίσουν την επικύρωση της στην Βουλή θα καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορούμενου, σε δικαστήριο ειδικού σκοπού που θα συσταθεί για την πράξη αυτή και για το συντελούμενο έγκλημα της εσχάτης προδοσίας.

Η επιδίωξη του σλαβικού μορφώματος των Σκοπίων να υφαρπάξει το όνομα της Μακεδονίας είναι εχθρική πράξη κατά της χώρας μας και ως τέτοια θα αντιμετωπιστεί από την επερχόμενη ελληνική πατριωτική κυβέρνηση.

Οι πράξεις κυβερνήσεων που παραβιάζουν τα άρθρα 1 και 120 καθώς και κάθε άλλο άρθρο του Συντάγματος δεν εκφράζουν τον κυρίαρχο ελληνικό λαό και δεν τον δεσμεύουν όπως και την μελλοντική κυβέρνηση του "ΜΕΤΩΠΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑΣ". Τα θέματα θα αντιμετωπιστούν ξανά από μηδενική βάση.

Καλούμε τον ελληνικό λαό την ημέρα που θα εισέλθει στην Βουλή προς επικύρωση, η επαίσχυντη συμφωνία, να βρίσκεται σύσσωμος παρών στην πλατεία Συντάγματος για να διατρανώσει την αντίθεσή του.

Συστρατευτείτε μαζί μας στον κοινό αγώνα για την σωτηρία της πατρίδας μας και την τιμωρία των ενόχων.

Για το "ΜΕΤΩΠΟ ΣΩΤΗΡΙΑΣ"

Ηλίας Ευαγγελόπουλος 

© 2018 ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ (ΤΗΙΝΚ ΤΑΝΚ) | Διατηρούνται όλα τα δικαιώματα.
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα!